fredag 29. juli 2011

Sindres Sjekkeguide!

Her er noen tips og triks jeg har lært i årenes løp om hvordan man sjekker damer på bar!

1. Stå i et hjørne. Drikk rusbrus og stirr intenst på alle kvinner som går forbi. Om de ser på deg, later du som om du blir angrepet av et usynlig dyr, eller som om du fører en samtale med nærmeste pyntegjenstand. Le hjertelig av vitsene til pyntegjenstanden. Signaliser at du er en jovial fyr. Blunk til alle damene.

2. Når du har funnet noen som fanger interessen din tilstrekkelig, smyger du deg innpå. Gjerne bakfra. Signaliser til vennene hennes (og dine, dersom du har noen) at du har tenkt å prøve deg, ved å sperre øynene opp og lage bevegelser med munnen slik at det ser ut som du snakker med deg selv. La armene henge livløst ned langs siden mens du tar så lange, men likevel, stille skritt som du klarer. Når du er tilstrekkelig nære, roper du "VEL MØTT!" og rekker hånden ut for å hilse. Selv om hun sitter med ryggen til.

3. Presenter deg ved fullt navn og tittel, fødselsdato og personnummer. Gi henne sporenstreks en drink. Hvilken som helst drink, bare den er fargerik nok. Dette vil imponere henne til å tro at du er en selvsikker og verdensvant mann som vet akkurat hva han vil ha. Dersom hun avslår, bælm den ned selv. Man lar ikke penger gå til spille. Ei heller alkohol.

4. Når du har sikret deg navnet hennes, river du opp skjorten og viser henne ansiktet du har tegnet på magen din på forhånd. Lag dyrelyder og beveg på magen. Dette vil understreke din lekne personlighet. De litt viderekomne kan også forsøke seg på trikset med "Elefanten." Mer om dette i senere innlegg.

5. Når isen er brutt, foreslår du at dere trekker dere litt tilbake fra de andre slik at man i ro og mak kan snakke sammen. Den beste måten å få til dette på er å lugge henne med deg i håret og gå målrettet vekk, eller å foreta et såkalt "brannmannsløft." Dersom hun er av den løsslupne typen, kan det enkle "Håndleddsklemma"-trikset brukes. Om noen blander seg, rop høyt og knurr gjerne mens du skjærer grimaser. Ingen andre skal få ta del i konkurransen.

6. Samtale: Her er det best å åpne dialog ved å diskutere tunge emner som politikk, innvandring, Holocaust og dyrevern. Argumenter ved å true med juling, eller å helle væske på henne når hun tar feil. Kjøp mye drikke, da dette fort kanskje ganske ofte. Kom med kontroversielle utsagn, dette gir henne innsikt i hvordan du tenker, og jenter liker selvsikkerhet. Bruk vanskelige ord (for dette kan det være greit å løse mange kryssord på forhånd.) Avbryt ofte. Skrik om du må. Ta alltid igjen dobbelt så hardt. En god diskusjon er ikke slutt før du har vunnet og noen griner.

7. Generell oppførsel: Vær spandabel. Kjøp drinker. Mange drinker. Flere drinker. Hjelp gjerne til når hun skal drikke. Sitt på fanget hennes for å forhindre at noen andre snakker med henne. En god gentleman sørger alltid for at damen har det hun trenger. Dersom hun går på toalettet, tilby deg å tørke, og om hun avslår, vent så utenfor dametoalettet til hun kommer tilbake. Dette minner henne på at hun er din. Bare din. Og ingen andre sin.

Om vesken hennes står igjen, let etter mobiltelefonen hennes og ring din egen med denne. På denne måten får du tak i nummeret hennes uten å være anmassende. Hold gjerne fast vesken med et jerngrep og stirr mistenksomt på alle. Om hun kommer tilbake, ikke gi fra deg vesken før hun kan bekrefte identitet og eierskap for den. Dette sjekker du ved å finne førerkort, bankkort, pass eller liknende identifikasjon. (PS - legg gjerne noe som tilhører deg igjen i vesken, som f.eks nøkler, lommebok, bankkort. På denne måten kan du være sikker på at dere er nødt til å treffes igjen.)

8. Baren stenger: Annonser høylydt at du mer enn gjerne følger henne hjem. Helt hjem. Og at du håper at hun bruker prevensjonsmidler, da kondomer er både tungvint og kjedelig. På denne måten oppnår du respekt fra de som befinner seg rundt dere i baren. Se deg rundt, pass på at alle får det med seg. Hvis de ikke nikker anerkjennende, roper du en gang til. Her kommer jerngrepet inn i bildet igjen. Gå ut av lokalet, gjerne syngende, i et tempo som samsvarer med hvor fort hennes spinkle pikeben tillater henne å gå. Jenter liker å bli vist vei og geleidet. Gå målrettet. Om hun protesterer, insister på at, joda, det ER retningen hun bor i, hun er bare for full til å huske bedre.

9. Vel hjemme: Kauk høyt! Alle skal få med seg at du har fått med kvinns hjem fra byen! Med en enkel Nelson låser du henne fast i armkroken mens du febrilsk låser opp døren. Dytt henne inn. Lås igjen døren bak deg, og gjem nøklene. Begynn sporenstreks med å kle av deg. Drit i sokker og skjorte, riv av deg det nødvendigste. Dersom du føler for å kaste opp, gjør du dette nå, før coitus er iverksatt. Vel inne på soverommet forfører du henne med sensuell dans. Bruk gjerne dette som et påskudd for å sparke unna alle kleenex-ballene du har liggende. Vis henne alle sider av kroppen din. Alle. Den enkleste måten å gjøre dette på er å stupe kråke. Stup mye kråke. Lenge. Ha gjerne et strobelys, blacklight og røykmaskin klar på rommet, dette gir maksimal effekt. Damer elsker lysshow. Når hun er lamslått av dine kunster, skrid til verks. Be henne kle av seg, da du ikke har tid til slikt. Ha håndkle klart. Gjør henne oppmerksom på at det kan bli mye søl. Mye søl. Å herregud, så mye søl. Iverksett.


10. Når du er ferdig, er hun klar for kos. Damer elsker kos. Legg deg derfor med full tyngde på henne, slik at hun føler seg trygg hele natten. Sov. Om morgenen serverer du henne frokosten du har gjort klar kvelden i forveien og satt under sengen. Cornflakes og First Price-cola er alltid en slager. Gratulerer, du har nettopp hatt din første vellykkede one night stand. Annonser dette for hele nabolaget ved å rope ut vinduet og slå deg på brystet som en skikkelig King Kong.

Vel bekomme!

1 kommentar:

Nattfall sa...

Åh gud. Å si at jeg har vært borti typen er en overdrivelse uten like, men noen ganger føles det sånn. Er det rart jeg bare sitter inne og glor i veggen, liksom. Underholdende lesning, da. Det skal du ha.